Jo ann

Ons jonge team onder leiding van Emiel Kwekkeboom en Mandy Overbeek barst van de ambitie en energie.

Emiel Kwekkeboomreserveer uw tafel bekijk de menukaart
Emiel Kwekkeboom

Het gevoel van thuiskomen op een gastronomische manier is kenmerkend voor onze stijl. Bij binnenkomst wordt u door ons team volledig ontzien. Niet alleen de persoonlijke aandacht van onze medewerkers maar ook het bijzondere interieur: een eigentijds ontwerp waarbij de karakteristieke elementen van het oude, monumentale pand behouden zijn, zullen u verrassen.

  • Jo ann
  • Jo ann
  • Jo ann
  • Jo ann
  • Jo ann
  • Jo ann
  • Jo ann

Openingstijden

Van woensdag t/m zondag is het mogelijk een tafel te reserveren tussen 17.00 en 18.30 uur. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Vanaf 17.00 uur
Donderdag
Vanaf 17.00 uur
Vrijdag
Vanaf 17.00 uur
Zaterdag
Vanaf 17.00 uur
Zondag
Vanaf 17.00 uur

De seizoenen, het aanbod en de beste producten bepalen onze selectie.
Het menu, één van de gerechten of ons verrassende wijnaanbod kan zowel dagelijks, wekelijks als maandelijks wisselen. Kenmerkend voor onze keuken zijn pure smaken, eenvoud en kwaliteit.
Joann biedt steeds één menu waarbinnen een variatie mogelijk is van 5 tot 7 gangen. Kies uw aantal gerechten of ga voor een bijzondere belevenis met ‘Menu Joann’. Dit menu zorgt ervoor dat gasten geen keuze hoeven te maken! Aperitief, wijn, water en koffie of thee servies zijn hierbij inbegrepen. De wijnen zijn zorgvuldig uitgekozen voor een harmonieus samenspel. De kaaswagen met een seizoen geselecteerde keuze verrijkt de ervaring: een garantie voor een onvergetelijke culinaire avond.

Contactgegevens

Restaurant Joann
Nijverheidstraat 2
7511 JM Enschede

email: info@restaurantjoann.nl
website: www.restaurantjoann.nl
telefoon: 053-7200820