Restaurant De Blanckenborgh, Haaksbergen

Sterrenproeverij, seizoensmenu of a la carte

Chef-kok Brian Raamsteeboersreserveer uw tafel bekijk de menukaart
Chef-kok Brian Raamsteeboers

Van een mooi glas wijn met heerlijke charcuterie tot een onvergetelijk (huwelijks)feest.

Genieten zonder drempelvrees in textielvilla

Drempelvrees? Helemaal niet nodig. Want al oogt voormalig textielvilla De Blanckenborgh met zijn statige oprijlaan echt chique, binnen is de sfeer ongedwongen en los. De bediening weet voor elke gast precies de juiste toon te treffen. En zeg nou zelf: dineren in zo`n omgeving met historie is toch al een avond uit op zich?

Sinds 1 april 2017 zijn Eugène Alferink, Kimberley Alferink en Brian Raamsteeboers de trotse en nieuwe exploitanten van dit geweldig mooie Twentse bedrijf. Samen zullen zij proberen met de rest van het team, om restaurant de Blanckenborgh nog meer op de Twentse culinaire kaart te zetten.

Hardloper op de kaart van de Blanckenborgh is de Sterrenproeverij. Daarvoor haalt de keukenbrigade echt alles uit de kast. De gast kan kiezen tussen 6 gerechten in 3 gangen, 8 gerechten in 4 gangen of 10 gerechten in 5 gangen. Gasten vinden het soms lastig om te kiezen. Als ze deze proeverij nemen, krijgen gasten allerlei verschillende verrassende gerechtjes  in kleinere porties. Dat valt erg in de ”smaak”, legt maître Kimberley Alferink uit.

In de keuken worden de ingrediënten met respect behandeld. Wat goed is, moet je goed laten. En dus schitteren alle ingrediënten met hun eigen eerlijke smaak op uw bord. Omdat elk seizoen andere producten top zijn, wisselt de kaart wel vijf keer per jaar.  En met de seizoenen mee koken, dat is iets wat chef-kok Brian Raamsteeboers en zijn keukenteam maar al te graag willen. Brian voorziet de keuken van veel jeugdige inspiratie, een frisse presentatie en culinair hoogstaande en eerlijke gerechten.

De bediening complementeert de ervaring door een vriendelijke en losse benadering naar de gasten toe. Of u nou dasje-jasje wilt komen of casual gekleed, iedereen is welkom op deze mooie en romantische plek. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en het herkennen van de wensen van onze gasten maken het bezoek aan ons restaurant altijd weer tot een pure beleving. In zowel ons klassieke met linnen gedekte restaurant, onze hippe Kitchenbar en op ons mooie parkachtige terras, kunt u genieten van alles wat restaurant de Blanckenborgh u te bieden heeft.

  • Restaurant De Blanckenborgh, Haaksbergen
  • Restaurant De Blanckenborgh, Haaksbergen
  • Restaurant De Blanckenborgh, Haaksbergen
  • Restaurant De Blanckenborgh, Haaksbergen
  • Restaurant De Blanckenborgh, Haaksbergen

Openingstijden

Lunch:           woensdag t/m maandag van 11:00 uur tot 15:00 uur

Diner:            woensdag t/m maandag van 17:30 uur tot 21:00 uur

(*) Wilt u met een gezelschap op maandag of dinsdag vergaderen of dineren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maandag
vanaf 11.00 uur
Dinsdag
gesloten*
Woensdag
vanaf 11.00 uur
Donderdag
vanaf 11.00 uur
Vrijdag
vanaf 11.00 uur
Zaterdag
vanaf 11.00 uur
Zondag
vanaf 11.00 uur

Menu

Sterren proeverij

Speciaal voor de inwoners van Haaksbergen, en voor alle andere gasten,  introduceert de Blanckenborgh ‘De Haaksbergse Sterren Proeverij’, een menu opgebouwd uit 9 of 11 gerechten verdeeld over drie of vier gangen.

Carpaccio, gamba’s, kalfstournedos en tonijn zijn zomaar enkele gerechten uit de Haaksbergse Sterren Proeverij.

Prijs per persoon:

3 Gangen, 9 gerechten,  € 38,00

4 Gangen, 11 gerechten, € 46,00

Naast de bovengenoemde menu kunt u tevens een keuze maken uit onze a la carte kaart of het seizoensmenu.

Contactgegevens

Adres: Restaurant De Blanckenborgh, Enschedesestraat 65, 7481 CL Haaksbergen, telefoon: 053-574 11 55, website: www.blanckenborgh.nl