Japans Restaurant TAO, Enschede

Van even een paar sushi tot avondvullend tafelenreserveer uw tafel bekijk de menukaart

Oosterse kwaliteit in de binnenstad

Kijk, dat vindt eigenaar Shaw Woo nou mooi. Dat de meeste nieuwe gasten die zijn zaak binnenkomen dat doen op aanbeveling van mensen die eerder zijn geweest. Of omdat ze lovende recensies hebben gezien op internet. ,,Onze vaste gasten zijn onze beste ambassadeurs’’, zegt hij. En daar wordt dan ook veel aandacht aan besteed: elke gastheer of –gastvrouw hoeft maar zes tafels te bedienen, en kan het de gast dus echt naar de zin maken. Of het nou voor een paar sushi is of voor een 6-gangen Chefs Dinner, iedereen moet zich even welkom weten. Van stelletjes die gauw voor het uitgaan een paar sushi willen eten toch mensen die op hun gemak de meest luxe gerechtjes willen eten, zoals de kreeft die ter plekke uit het homarium wordt gevist en op de bakplaat wordt klaargemaakt. ,,Soms google ik onze gasten zelfs als ze digitaal boeken. Dan weet ik nét iets meer van ze en kun je ze persoonlijker tegemoet treden’’.

Voeg daar de kwaliteit van de sushi bij, goede uitleg en advies en de kaart die per seizoen wisselt en het is duidelijk waarom TAO al zeven jaar een succes is. Sushi-zaken komen en gaan, maar TAO blijft trouw aan de eigen formule: alleen het beste is goed genoeg. Vaste gasten zijn natuurlijk belangrijk, maar Shaw Woo vindt het ook prachtig om nieuwe mensen te zien genieten. ,,Vooral als ze meteen beginnen dat ze niet van vis houden… Als ze een paar sushi hebben gehad, zijn ze om. We zijn een echte Twentse zaak en weten wat de doelgroep hier wil’’. En met de steeds wisselende kaart blijft het ook voor de terugkomers een feestje.

Typisch Shaw Woo….

Er is zoveel te kiezen op de kaart van TAO, maar als er dan toch iets uitspringt zijn het volgens Shaw Woo de Sushi specials. Drie kiest hij er: de Dragon met Japanse paling en garnaal, de special met zalm en avocado en die met krab. ,,Allemaal vers bereid met de  beste ingrediënten. Juist in de simpele gerechten moet het topkwaliteit zijn’’. En dus komen deze specials ook vaak op tafel als hij nieuwkomers wil verleiden. ,,Dit vindt echt iedereen lekker’’.

Fotoimpressie

  • Japans Restaurant TAO, Enschede
  • Japans Restaurant TAO, Enschede
  • Japans Restaurant TAO, Enschede
  • Japans Restaurant TAO, Enschede
  • Japans Restaurant TAO, Enschede
  • Japans Restaurant TAO, Enschede

Openingstijden

Ons restaurant is geopend van woensdag t/m maandag van 17.00 t/m 22.00 uur. Dinsdag zijn wij gesloten. 

TAO Take-out

Heeft u zin om thuis van onze sushi of sashimi te genieten, dat kan bij Restaurant TAO ook. Bij ons wordt de sushi en sashimi namelijk altijd op de dag van levering ambachtelijk gemaakt en is dus altijd vers. Sushi is heerlijk als hapje tussendoor, uitermate geschikt voor recepties en als onderdeel van een diner.

Openingstijden Take-out; woensdag t/m maandag van 15.00 t/m 21.00 uur

 

 

Maandag
17.00 - 22.00 uur
Dinsdag
gesloten
Woensdag
17.00 - 22.00 uur
Donderdag
17.00 - 22.00 uur
Vrijdag
17.00 - 22.00 uur
Zaterdag
17.00 - 22.00 uur
Zondag
17.00 - 22.00 uur

Menu

Bij restaurant TAO heeft u de keuze uit verschillende soorten menu's, maar ook kunt u à la carte sushi en sashimi bestellen. Take-out is bij ons uiteraard ook mogelijk.

Contactgegevens

Adres: Japans Restaurant TAO, Deurningerstraat 17, 7514 BC Enschede, telefoon: 053-432 01 06, website: www.restauranttao.nl