Restaurant De Oude Apotheek, Losser

Lekker verwend worden in gemoedelijke sfeer

Chef-kok Peter Kokreserveer uw tafel bekijk de menukaart
Chef-kok Peter Kok

Lekker verwend worden in gemoedelijke sfeer

Of het nou de verrassende amuse is, het brood bij het voorgerecht of de appeltaart bij de koffie, bij De Oude Apotheek wordt alles huisgemaakt. En als eigenaar/chef-kok Peter Kok en zijn rechterhand Michael Baas aan het bakken zijn, mogen de gasten ze best even op de vingers kijken. Het tekent de gemoedelijke sfeer in dit restaurant, dat voor veel gasten bijna aanvoelt als een tweede huiskamer. Ongedwongen heerlijk eten, dat is hier het motto.

De kaart wisselt regelmatig, en bevat behalve klassiekers als tournedos, coquilles en kalfshaas met eendenlever ook steeds nieuwe verrassende gerechten. ,,Als we op vakantie gaan, nemen we bijvoorbeeld verse truffels mee en die schaven we dan aan tafel over een gerecht. Onze vaste gasten zijn echt onze ambassadeurs en zij vertrouwen blind op het vakmanschap van Peter en Michael. Heel veel mensen laten zich verrassen door het menu van de chef’’, zegt eigenaresse Desiree Kok die samen met haar dochter Lisa alles in het werk stelt om de gasten een welkom gevoel te geven.

Het pand waarin De Oude Apotheek is gehuisvest is een plaatje: een monumentale boerderij in hartje dorp. De grote tuin maakt er echt een groene oase van. Bij mooi weer gaan al gauw de karakteristieke schuiframen open en kan op het overdekte terras of in de tuin worden gegeten. Of je nu voor koffie met huisgemaakte appeltaart komt, voor een snel hoofgerecht of voor een avondvullend menu met wijnarrangement, alles wordt met evenveel liefde bereid en opgediend. ,,Bij ons kunnen mensen al vanaf 11 uur terecht en ze zijn allemaal even welkom. Die ongedwongen en gezellige sfeer hebben we hier hoog in het vaandel staan’’. 

Typisch Peter en Michael….

Lastig kiezen als er zoveel lekkers op de kaart staat, maar uiteindelijk kiezen Peter en Desiree Kok toch voor de gemarineerde kabeljauw als typisch Oude Apotheek. ,,We zijn echte visliefhebbers. Deze kabeljauw wordt rauw geserveerd, heel dun gesneden als carpaccio. Met de mango, peultjes, olijven en aardappel erbij is het een mooi kleurig plaatje om te zien en het smáákt… Heerlijk’’.

Fotoimpressie

  • Restaurant De Oude Apotheek, Losser
  • Restaurant De Oude Apotheek, Losser
  • Restaurant De Oude Apotheek, Losser
  • Restaurant De Oude Apotheek, Losser

Openingstijden

Woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur geopend. 

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
vanaf 11.00 uur
Donderdag
vanaf 11.00 uur
Vrijdag
vanaf 11.00 uur
Zaterdag
vanaf 11.00 uur
Zondag
vanaf 11.00 uur

Menu van de Chef

Laat u zich verrassen door Peter Kok en zijn team voor een culinair diner in de schitterende monumentale boerderij in hartje Losser. U kunt uw reservering maken via de online button op deze pagina.

3 gangen                                                  €36,50

4 gangen                                                  €42,50

5 gangen                                                  €50,00

(alleen per tafel )

Heeft u een allergie? Laat het ons dan weten bij uw reservering. Naast de bovengenoemde menu's kunt u tevens een keuze maken uit onze a la carte kaart [Klik hier

Contactgegevens

Adres: Restaurant De Oude Apotheek Teylersstraat 4 7581 AH Losser, telefoon 053-536 24 90, website: www.oude-apotheek.nl