Landgoed De Uitkijk

Puur genieten op een prachtplek

Kyrian Koxreserveer uw tafel bekijk de menukaart
Kyrian Kox

Landgoed De Uitkijk, Hellendoorn
 

De Uitkijk ligt aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Maar je hebt helemaal niet zoveel fantasie nodig om je hier in het buitenland te wanen. Het fantastische uitzicht, het glooiende landschap, de fraaie villa in Engelse landhuisstijl… Zelfs een uurtje bij Landgoed De Uitkijk voelt een beetje als vakantie.

En dat is ook precies de warme sfeer die Lars en Helen Kijftenbelt, die hier in april 2015 het roer overnamen, willen uitstralen. Iedereen is welkom in het voormalige theehuis. Of je nou zo van je mountainbike bent gestapt voor een kop koffie, lekker wilt relaxen na een wandeling of heerlijk culinair wilt genieten. De inrichting is landelijk maar stoer, passend bij de mooie omgeving. En ook op de menukaart proef je het beste van bos en land. Paddenstoelen van het eigen landgoed in de herfst bijvoorbeeld, asperges uit het vlakbij gelegen Raalte in de lente of zalm en forel van de rokerij in Marle. Alles op smaak gebracht met kruiden uit eigen tuin. Puur natuur op je bord, zonder geknutsel, daar houdt chef-kok Kyrian Kox van. En de gasten ook: Michelin bekroonde het restaurant niet voor niets met een BiB Gourmand, een onderscheiding voor culinair genieten voor een betaalbare prijs. Ook de hotelgasten mogen gewoon lekker van de kaart kiezen.

Het kenmerkt de ongedwongen, hartelijke sfeer, daar bovenop de berg. Waar je net zo makkelijk een stralend bruidspaar kunt tegenkomen als een zakelijk gezelschap, waar gezinnen en buitensporters net zo welkom zijn als levensgenieters die wijn en spijs in een relaxte waarderen. Kom heerlijk puur genieten in de mooiste huiskamer van Hellendoorn en wijde omgeving!

 

  • Landgoed De Uitkijk
  • Landgoed De Uitkijk
  • Landgoed De Uitkijk
  • Landgoed De Uitkijk
  • Landgoed De Uitkijk
  • Landgoed De Uitkijk
  • Landgoed De Uitkijk
  • Landgoed De Uitkijk
  • Landgoed De Uitkijk
  • Landgoed De Uitkijk

Openingstijden

Maandag
07.00 - 22.00 uur
Dinsdag
07.00 - 22.00 uur
Woensdag
07.00 - 22.00 uur
Donderdag
07.00 - 22.00 uur
Vrijdag
07.00 - 22.00 uur
Zaterdag
07.30 - 22.00 uur
Zondag
07.30 - 22.00 uur

MENUKAART

Puur genieten is waar het om draait bij Landgoed De Uitkijk. Gemoedelijk tafelen met familie en vrienden en genieten van pure gerechten gemaakt van dagverse ingrediënten die het seizoen te bieden heeft. Ambachtelijke streekproducten, een prachtig gerijpt stuk biologisch vlees of op de huid gebakken verse vis, vergezeld van een goed glas wijn.

 Op 9 november 2017 heeft Landgoed de Uitkijk een BiB Gourmand gekregen, in 2018, 2019, 2020 en 2021 hebben we deze ook mogen behouden. 
Een onderscheiding waar we trots op zijn!
Naast de a la carte kaart serveren wij een wisselend Gastronomisch 4 en 5 -gangen diner voor € 54,50,- p.p. en 64,50 p.p. 

Prijzen:

Hoofdgerecht:     € 31,50 p.p.
2-gangen menu: € 37,50 p.p.
3-gangen menu: € 42,50 p.p.
4-gangen menu: € 52,50 p.p.
5-gangen menu: € 62,50 p.p.

Geeft u de voorkeur aan een lichte maaltijd of heeft u een allergie voor bepaalde ingrediënten, laat het ons dan vooraf weten! Wij passen, waar mogelijk, de gerechten voor u aan.

LUNCHKAART 

Bekijk hier onze uitgebreide lunchkaart
www.landgoeddeuitkijk.nl/eten/

DINERKAART 

Bekijk hier onze culinaire dinerkaart
www.landgoeddeuitkijk.nl/eten/

Contactgegevens

Wij zijn 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Ook voor een kopje koffie zijn wij vanaf 7:00 uur geopend. (weekend 7:30 uur)

Tussen 12.00 - 15.30 uur kunt u komen lunchen
Tussen 14.00 - 15.00 uur kunt u reserveren voor de High Tea
Een diner reserveren kan dagelijks van  17.30 - 20.30 uur   

Hebt u vragen/ opmerkingen over ons restaurant, ons hotel, onze arrangementen, onze vergaderzalen of onze trouw- en feest mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Door het onderstaande formulier ontvangt u vrijblijvend informatie. Wij horen graag van u!

Landgoed De Uitkijk
Hellendoornsebergweg 8 | 7447 PA Hellendoorn
info@landgoeddeuitkijk.nl
0548 – 654 117