Ledeboer

Laagdrempelig genieten

Rick Blankenreserveer uw tafel bekijk de menukaart
Rick Blanken

Ledeboer, Almelo

Je zou bijna een beetje drempelvrees krijgen als je het pand van Ledeboer ziet. Zo statig is het voormalige bankgebouw. Maar binnen is de sfeer totaal relaxed. Chillen en borrelen op de bank of lekker uitgebreid eten. Ledeboer is de huiskamer van Almelo.

Het pand op de hoek van de Wierdensestraat en het Waagplein uit 1909 was ooit het hoofdkantoor van bankiershuis Ledeboer. Die grandeur straalt het aan de buitenkant zeker nog uit. Binnen is de oude sfeer gebleven, maar gemixed met invloeden van nu. Het resultaat: een ruimte waar iedereen zich thuis kan voelen.

Bedrijfsleider en chef-kok Rick Blanken heeft bewezen dat culinaire kwaliteit en een relaxte sfeer zeker samengaan: een half jaar na de opening sleepte Ledeboer al een BIB-Gourmand in de wacht, dé aanbeveling van Michelin voor goed eten voor een betaalbare prijs. Kwaliteit is gegarandeerd: Ledeboer heeft zich in 3 jaar tijd ontwikkeld tot een van de top restaurants van Twente.

Laagdrempelig genieten kan hier of je nou komt genieten van één van de vele wijnen, of je nou meerdere gangen uitgebreid wilt dineren, of wilt vergaderen. De ingrediënten zijn altijd top, en bij voorkeur afkomstig uit Twente. Een heel bijzondere plek is de kluis beneden in de voormalige bank. Achter de zware deur waar vroeger geld en goud lagen, zijn nu wijnkluisjes gemaakt. Huurders van een kluisje krijgen een eigen wijnkaart, speciale proeverijen en kunnen met hun tafelgenoten de kelder in om een passende wijn te zoeken.

  • Ledeboer
  • Ledeboer
  • Ledeboer
  • Ledeboer

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
vanaf 17.00 uur
Woensdag
vanaf 17.00 uur
Donderdag
vanaf 17.00 uur
Vrijdag
vanaf 17.00 uur
Zaterdag
vanaf 17.00 uur
Zondag
Gesloten

 

Laat u zich verrassen door Rick Blanken en zijn team voor een heerlijk diner. U kunt uw reservering maken door te mailen naar info@ledeboer-almelo.nl.


Menu Ledeboer
Wisselend menu van de chef aangepast aan het seizoen, bestaande uit de specialiteiten van vandaag.

4-gangen Menu € 53,00  |  All-in €   83,00
5-gangen Menu € 63,00  |  All-in €   101,00
6-gangen Menu € 73,00  |  All-in €   1119,00

Ledeboer Groen

4-gangen Menu € 49,00  |  All-in €   79,00
5-gangen Menu € 59,00  |  All-in €   97,00
6-gangen Menu € 69,00  |  All-in €   115,00


Wij zien uit naar uw komst!

Heeft u een allergie? Laat het ons dan weten bij uw reservering.

 

Contactgegevens

Ledeboer
Wierdensestraat 2, Almelo
0546 745 781
www.ledeboer-almelo.nl
info@ledeboer-almelo.nl