't Lansink, Hengelo

Moderne maaltijden geïnspireerd op de Franse en Nederlanse keuken!

SVH-Meesterkok Lars van Galenreserveer uw tafel bekijk de menukaart
SVH-Meesterkok Lars van Galen

Het beste uit de streek, met passie bereid

SVH Meesterkok Lars van Galen is altijd op zoek naar het beste. Het mooiste vlees van Hereford-runderen van Hof te Boekelo, de meest verse vis, de smaakvolste groenten. Juist die passie en dat vakmanschap maken de keuken van ’t Lansink zo geliefd. Voeg daar de gedreven en deskundige bediening bij, die de gasten echt in de watten wil leggen, en de intieme sfeer van het sfeervolle rijksmonument in Tuindorp ’t Lansink: hier kunt u tijdloos genieten van moderne gerechten geïnspireerd op de Franse en Nederlandse keuken.
 

Michelin bekroonde ’t Lansink al in 2013 , een jaar na de overname, met een ster, en die straalt er nog steeds. Het restaurant gooit ook hoge ogen bij Gault Millau &  plek 65 in  de Lekker500. Van snelle zakenlunch tot urenlang romantisch tafelen, het kan hier allemaal. 

Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn team koken met de seizoenen. Niet omdat dat hip is, maar omdat wat volop van het land komt ook barstensvol smaak zit: van asperges van Twentse grond in het voorjaar tot wild uit de streek in het najaar bijvoorbeeld. Hij bezoekt de leveranciers het liefste zelf. ,,Je ziet de groenten groeien, en hoe de beesten leven. In overleg met leveranciers krijg ik precies in de keuken wat optimaal van smaak is. Dat is top”.

Wilt u Lars en zijn witte brigade echt aan het werk zien? Dat kan aan Lansink's eigen chef’s table. In een aparte sfeervolle ruimte staan 3 hoge bartafels, met maximaal 18 zitplaatsen, u kijkt de koks echt op de vingers en ziet hun toewijding en vakmanschap. In één van de 25 karakteristieke Tuindorp-hotelkamers is het na een diner heerlijk overnachten. Dit jaar is een bezoek hier extra feestelijk, want dan bestaat ’t Lansink al 100 jaar.

Typisch Lars….

De signature dish van Lars van Galen is kalfswang met knolselderij, zwezerik en eekhoorntjesbrood. ,,Dat vlees is zó mooi zacht. Het stooft wel een uur of drie in de jus, en dan geserveerd met krokante zwezerik. Mega-top. Dit past echt bij mij: een klassieke bereiding met een moderne twist. En de gasten komen er voor terug’’.

Fotoimpressie

  • 't Lansink, Hengelo
  • 't Lansink, Hengelo
  • 't Lansink, Hengelo

Openingstijden

Van maandag tot en met zaterdag    staan onze chef's, gastheren en vrouwen tot uw beschikking voor uw lunch (niet op maandag en    zaterdag)    of diner.  

Maandag
18.00 - 21.00 uur
Dinsdag
12.00 - 14.00 uur 18.00 - 21.00 uur
Woensdag
12.00 - 14.00 uur 18.00 - 21.00 uur
Donderdag
12.00 - 14.00 uur 18.00 - 21.00 uur
Vrijdag
12.00 - 14.00 uur 18.00 - 21.00 uur
Zaterdag
18.00 - 21.00 uur

Menu

A la Carte menu

Laat u zich verrassen door Lars van Galen en zijn team voor een culinair diner in een van de mooiste locaties van Twente, gelegen in het historische Tuindorp. U kunt uw reservering maken via de online button op deze pagina.

Menu "Saisonnier"

Wisselend menu aangepast aan het seizoen, bestaande uit de specialiteiten van vandaag.

Menu 4-gangen € 67,50    / Wijn & Water arrangement 4-gangen € 42,00

Menu 6-gangen € 89,00  / Wijn & Water arrangement 6-gangen € 57,00

Menu 8-gangen € 109,00 / Wijn & Water arrangement 8-gangen € 72,50

Menu's per tafel te bestellen.

Elke dag weer koken wij vanuit onze ziel en waar mogelijk met streekproducten. Lars van Galen: "Als Ami Saisonnier gebruik ik uitsluitend producten uit het seizoen". Wij zien uit naar uw komst.

Heeft u een allergie? Laat het ons dan weten bij uw reservering. 

Contactgegevens

Adres: Restaurant 't Lansink, C.T. Storkstraat 18, 7553 AR Hengelo, telefoon:074 291 0066, website: www.hotellansink.nl