4 februari 2020

Lars van Galen alleen door met 't Lansink in Hengelo

Lars van Galen alleen door met 't Lansink in Hengelo

Horecacompagnons Lars van Galen en Richard van den Hoeven van DeGusteau Hospitality Groep gaan uit elkaar. Na een intensieve en mooie periode gaan ze elk hun eigen weg volgen. Lars zet ’t Lansink in Hengelo voort.

De succesvolle horecazaken Hotel-Restaurant ’t Lansink in Hengelo en Restaurant Ledeboer in Almelo worden per 1 mei 2020 zelfstandig voortgezet. Lars en Richard zijn allebei als jongen honden begonnen bij Hotel-Restaurant ’t Lansink.

Richard van den Hoeven: ‘We hebben verschillende ambities gekregen en daarom hebben we eind 2019 samen besloten om elk een zelfstandige eigen koers te gaan varen. Vanaf 1 mei 2020 zal ik samen met chef de cuisine Rick Blanken eigenaar blijven van Restaurant Ledeboer en Lars wordt zelfstandig eigenaar van ’t Lansink’.

‘We kijken heel tevreden terug op een mooie periode van 8 jaar intensief samenwerken, waarin we twee mooie en succesvolle horecabedrijven hebben gerealiseerd.

Hotel-Restaurant ‘t Lansink
Samen met ons team hebben wij Hotel-Restaurant ‘t Lansink gebracht naar wat het nu is: een toprestaurant én -hotel in het hart van Twente. We blijven nog wel samenwerken, maar ik zal geen rol meer hebben bij ’t Lansink. Ik wens Lars en zijn mensen dan ook veel succes en mooie momenten toe in de toekomst’, zo laat Van den Hoeven weten.

Restaurant Ledeboer
Restaurant Ledeboer wordt sinds de opening in 2017 geleid door chef-kok en bedrijfsleider Rick Blanken. Van den Hoeven: ‘Rick zal per 1 mei 2020 mede-eigenaar van Ledeboer worden, zodat dit prachtige bedrijf ook in de toekomst haar gasten kan blijven ontvangen. Na 1 mei ga ik mij beraden welke activiteiten ik nog meer wil gaan oppakken. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen die ik naast Ledeboer kan gaan uitvoeren’.

Lars van Galen: ‘We hebben in de afgelopen acht jaar samen mooie successen behaald en nu is het dus tijd om onze eigen ambities te gaan volgen en die zijn voor mij duidelijk. Ik wil zowel het hotel als het restaurant binnen ’t Lansink continue blijven verbeteren. De keuken swingt beter dan ooit tevoren en de brigade aan de voorkant gaat alleen voor het allerbeste’.

Twentse asperges
Van Galen heeft plannen met ’t Lansink. ‘We willen onder andere we topdiners gaan organiseren met thema’s zoals de Twentse Asperges tot geweldige pop-up diners die we in de trein van de Stichting Museum Buurtspoorweg (MBS) verzorgen. Op en top beleving en puur genieten daar draait het om bij ’t Lansink. En ik wil op korte termijn de Chefs Table gaan restylen om onze gasten nog meer beleving te bieden door ze mee te laten kijken hoe onze gerechten worden bereid. Kortom, een-en-al gezelligheid! En uiteraard wens ik Richard en Rick enorm veel succes toe bij Ledeboer.’

15 mei 2020

CuliTour Twente!

De nieuwste manier om Twente te beleven!

Boek jouw CuliTour op www.culitour.nl
Elke vrijdag en zaterdag is er een CuliTour te rijden of te fietsen!

lees verder
5 november 2019

Tim Wellenberg winnaar gastheer van Nederland!

Van harte gefeliciteerd Tim!

lees verder
1 oktober 2019

Verbouwing & heropening van Het Seminar

Groots nieuws! Het Seminar gaat VERBOUWEN!

lees verder
2 augustus 2019

5 Jaar van Berkel Hospitality

Wij feliciteren Alco & Evelyn van Berkel van harte met dit mooie jubileum!

lees verder
12 juli 2019

Hanninkshof staat de koop!

Het bekende restaurant Hanninkshof in Usselo staat te koop. De huidige eigenaren, Jojan Kersbergen en Sabine Hof, zoeken na vijf jaar een nieuwe exploitant.

lees verder
16 september 2018

Sterrenchefs uit Noordwijk en Twente slaan de handen ineen

Op maandag 1 oktober a.s. vindt de aftrap plaats van een bijzondere samenwerking tussen de vermaarde restaurants van Grand hotel Huis ter Duin en Landhuishotel De Bloemenbeek. De hele maand oktober het "Twente aan Zee"-menu.

lees verder
21 november 2017

Videoverslag Grand Event 6 november 2017

Bekijk hier de video van het Grand Event op 6 november 2017.

lees verder
12 september 2017

Grand Event 2017 - maandag 6 november

Op maandag 6 november 2017 organiseert Twente Culinair het jaarlijkse Grand Event bij Munsterhuis Sportscars te Hengelo. Mogen wij u ook verwelkomen?

lees verder
27 juni 2017

Twente Culinair - 3 trotse partners rijker

De 12 partners van het eerste uur zijn zeer ingenomen met de intreding van 3 nieuwe Twente Culinair partners, te weten:

Restaurant Carelshaven | Delden
Restaurant Hanninkshof | Usselo-Enschede
Restaurant De Pastorie | Ootmarsum

lees verder
29 oktober 2016

Videoverslag Grand Gala du Twente Culinair

Bekijk de video achter lees verder.

lees verder
28 oktober 2016

Lancering Twente Culinair

28 oktober officiƫle opening | lancering Twente Culinair

lees verder
24 oktober 2016

Topnotering in Lekker Top 100 voor 't Lansink Hengelo

't Lansink in Hengelo is doorgedrongen tot de top 100 van beste restaurants in Nederland. In de maandag gepubliceerde Lekker Top 100 is de nog jonge horecazaak van Lars van Galen en Richard van der Hoeven een van de hoogste nieuwkomers.

lees verder
7 oktober 2016

Topkoks zetten Twente op de kaart

Meer bluf, minder bescheidenheid. Het is de aanzet tot een stichting die de regio wil promoten met lekker eten.

lees verder